Субота, 21 Вересня, 2024

Федоров представив універсального робота Vepr, що використовується Силами оборони

Must read

Віцепрем’єр-міністр і очільник Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров презентував нового універсального робота Vepr, який активно використовується Силами оборони України.

У Міністерстві цифрової трансформації зазначили, що цей робот значно збільшить ефективність і безпеку українських військових.

Показ робота відбувся в рамках заходу, де Федоров наголосив на важливості інтеграції сучасних технологій в оборонні системи країни. Він додав, що такі інновації відіграють ключову роль у захисті та зміцненні обороноздатності України.

Vepr розроблений українськими інженерами і вже проходить успішні випробування на передовій. Очікується, що найближчим часом його використання буде розширено на всіх ділянках фронту.

Як роботи допоможуть військовим

Украинские военные активно применяют 30 универсальных роботов “Vepr”. Эти роботы способны эвакуировать раненых солдат, доставлять боеприпасы, проводить дистанционное минирование и разминирование, а также использоваться для подготовки снайперов, тем самым улучшая боевые возможности и спасая жизни военнослужащих.

Українські військові активно застосовують 30 універсальних роботів «Vepr». Ці роботи здатні евакуювати поранених солдатів, доставляти боєприпаси, проводити дистанційне мінування та розмінування, а також використовуватися для підготовки снайперів, тим самим покращуючи бойові можливості та рятуючи життя військовослужбовців.

Українські військові активно застосовують універсального робота Vepr, вітчизняну розробку, яка посилює бойові можливості Збройних Сил України та зберігає життя солдатів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Раніше ми писали про те, що скільки разів українським прикордонникам пропонували хабарі.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article