Субота, 21 Вересня, 2024

«Укрзалізниця» запустила новий поїзд на популярному маршруті в Україні

Must read

Поїзд курсуватиме між столицею Києвом та Одесою, забезпечуючи пасажирам комфортне та швидке пересування між двома великими містами. Час у дорозі становитиме близько 7 годин.

Вартість квитків варіюється залежно від класу обслуговування. У вагоні другого класу ціна квитка становить 500 грн, у першому класі – 800 грн.

Запуск нового поїзда є частиною стратегії компанії «Укрзалізниці» щодо поліпшення транспортного сполучення та комфорту для пасажирів.

Як курсуватиме поїзд

Поїзд під номером 761/762 курсуватиме через день. Сьогодні перший рейс нового поїзда Інтерсіті №761/762 за маршрутом Київ – Одеса успішно прибув до приморського міста, зі 100% заповненістю в обох напрямках! Прогнозується, що високий попит збережеться і в майбутньому.

Повідомляється, що між Києвом і Одесою тепер курсують вагони МПЛТ із сидячими місцями 1-го і 2-го класу, які раніше використовувалися на маршруті Київ-Чернігів. На заміну їм на цьому маршруті було введено капітально модернізований електропоїзд ЕД-9м, який пройшов ремонт на власних потужностях «Укрзалізниці» влітку минулого року.

Раніше ми писали про те, скільки землі продали в Україні за час відкритого ринку.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article