Субота, 21 Вересня, 2024

Суд України звинувачує військовослужбовця в незаконному продажі автомобілів

Must read

Перед судом постане військовослужбовець, обвинувачений у незаконному продажі автомобілів, призначених для Збройних Сил України (ЗСУ).

Військова прокуратура висунула обвинувачення на адресу підозрюваного, який нібито використовував свій службовий статус для того, щоб незаконно продавати автомобілі, призначені для ЗСУ. За даними слідства, це призвело до серйозних фінансових збитків і завдало шкоди оборонним потребам країни.

Як військовому вдалося провернути корупційну схему:

Передбачається, що представлені докази виявляться достатніми для обвинувачення військовослужбовця і принесуть йому заслужене покарання відповідно до закону. Цей випадок підкреслює важливість боротьби з корупцією та незаконною торгівлею військовою технікою, щоб забезпечити безпеку та ефективність дій ЗСУ.

Розслідування щодо військовослужбовця, якому припускають, що він мав намір продати три автомобілі, доставлені з-за кордону для потреб Збройних сил України, завершило Державне бюро розслідувань.

Представники відомства повідомили, що військовослужбовець зіткнувся зі звинуваченнями в незаконному використанні гуманітарної допомоги з метою особистої вигоди. Згідно зі встановленою статтею, за такі дії передбачено позбавлення волі на строк до 7 років із конфіскацією майна.

За даними розслідування, підсудний отримав автомобілі з благодійного фонду з явною метою передачі їх своєму підрозділу. Однак він моментально розмістив оголошення про їхній продаж на онлайн-платформі. За три машини він планував отримати 13,6 тисяч доларів США.

Обвинувальний висновок було передано до суду. Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article