П’ятниця, 20 Вересня, 2024

У Резерв+ з’явилася функція виправлення даних

Must read

В українському застосунку Резерв+ додано нову функцію, що дає змогу користувачам самостійно вносити виправлення у свої дані. Це нововведення спрямоване на поліпшення користувацького досвіду і спрощення процесу управління персональною інформацією.

Як можна скористатися функцією виправлення даних

У мобільному додатку Резерв+ додано функцію віддаленого виправлення даних, проте наразі вона доступна тільки для двох типів змін. З’явилася ще одна нова функція – можливість виправлення даних онлайн без відвідування ТЦК у двох випадках.

У першому випадку, якщо громадянин України є військовослужбовцем, але все ще значиться в територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, він тепер може дистанційно змінити свій статус у застосунку Резерв+.

Для військовослужбовців України, чиї дані не були актуальними в реєстрі Оберіг, коректний статус тепер вказується як «Виключено».

У другому випадку: тепер військовозобов’язані, які отримали сповіщення про статус «Дані не знайдено» в застосунку Резерв+, можуть дистанційно виправити цей статус.

Заступник міністра оборони України зазначила, що потрібно заповнити заявку на виправлення даних, і система автоматично оновить інформацію.

Раніше ми писали про те, що 130 тисяч ВПО повернулися на лінію фронту або в окупацію.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article