Субота, 21 Вересня, 2024

Акції Nike зросли на 5% після призначення нового генерального директора

Must read

20 вересня 2024 року акції Nike значно зросли – збільшившись на 5% після оголошення про зміну генерального директора компанії. 

Про це повідомляє видання Iinvestopedia

Новим очільником став Елліотт Гілл, який повертається до компанії після свого виходу на пенсію у 2020 році. Він замінить Джона Донохоу, який очолював Nike останні кілька років. Очікується, що Гілл, який має багатий досвід у компанії, зможе привести Nike до відновлення після невдалих результатів за четвертий фінансовий квартал.

Під час свого попереднього керівництва Гілл відіграв ключову роль у стратегічному розвитку компанії, і його повернення ринок сприйняв як позитивний сигнал для майбутніх змін. Особливо важливим стало те, що Nike оголосила про можливий перегляд своїх фінансових планів на тлі невтішних показників минулого кварталу, коли акції компанії втратили близько 25% своєї вартості від початку року.

Зростання акцій Nike відбулося в день, коли ринки загалом були схильні до волатильності через так зване “потрійне чаклунство” — одночасне закінчення строків дії опціонів на акції, індекси та ф’ючерси. Окрім того, інвестори оцінюють подальші кроки Федерального резерву США, який напередодні знизив процентні ставки на 50 базисних пунктів. Це викликало загальний позитив на ринку, зокрема зростання Dow Jones і S&P 500 до рекордних рівнів​.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article