Субота, 21 Вересня, 2024

Українці отримають понад 2,9 млн грн за програмою Національний кешбек – коли виплати

Must read

Понад 1,2 мільйона громадян України стали учасниками державної програми «Національний кешбек», спрямованої на підтримку вітчизняних виробників. Сума нарахованих коштів становить понад 2,9 мільйона гривень. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Скільки українців зареєструвалося в програмі

На початку вересня було запущено публічний тест програми кешбеку, який показав стабільну роботу. Станом на 16 вересня 2024 року, Михайло Федоров зазначив, що вже понад 1,2 мільйона користувачів долучилися до програми, з яких понад 638 тисяч активували спеціальні картки в застосунку Дія.

Крім того, до ініціативи долучилися 963 виробники, а кількість доступних для купівлі товарів перевищила 171 тисячу. Ці показники постійно зростають, що свідчить про великий інтерес до програми як з боку споживачів, так і виробників.

Початок виплат і умови отримання кешбеку

Виплати кешбеку за покупки, зроблені у вересні, почнуться з 20 жовтня. Кожен учасник програми може отримати до 10% від вартості покупок, здійснених на товари українського виробництва, і максимальна сума кешбеку може досягати 3000 гривень на місяць.

Як приєднатися до програми

Для того щоб узяти участь у програмі «Національний кешбек», необхідно оформити картку в одному з банків, після чого активувати її в додатку Дія. Після цього Кешбек буде автоматично нараховуватися за кожну покупку вітчизняної продукції.

Метою програми є стимулювати внутрішній ринок, підвищити попит на продукцію українських виробників та підтримати національну економіку в умовах сьогодення.

Раніше Федоров представив універсального робота Vepr, використовуваного Силами оборони.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article