Субота, 21 Вересня, 2024

В Україні відкрилися два нові індустріальні парки: понад 1300 робочих місць буде створено

Must read

В Україні запущено два нових індустріальних парки, які обіцяють створити понад 1300 робочих місць. Цей крок спрямований на підтримку економічного зростання і розвиток виробничого сектора в країні.

Нові індустріальні парки розташовані в ключових регіонах, де планується розвивати різні галузі, включно з машинобудуванням, текстильною промисловістю та високими технологіями. Інвестиції в ці проєкти сприятимуть не тільки створенню робочих місць, а й залученню додаткових інвестицій у регіональні економіки.

За словами представників уряду, запуск індустріальних парків також сприятиме модернізації інфраструктури та розвитку локальних підприємств. Це створить додаткові можливості для бізнесу і поліпшить економічне становище регіонів.

Очікується, що нові парки стануть важливим елементом стратегічного плану з розвитку промисловості та економіки України в цілому.

На засіданні уряду було вирішено створити два нових індустріальних парки: «Сокиряни Індастрі Хаб» у Чернівецькій області та «Кіт» у Київській області. Ці парки створять близько 1350 робочих місць у промисловому секторі.

Заступник Міністра економіки України Віталій Кіндратов наголосив, що розвиток таких індустріальних парків допоможе перейти від сировинного виробництва до глибшого перероблення та створення товарів із високою доданою вартістю.

В індустріальному парку «Сокиряни Індастрі Хаб» випускатимуть будівельні матеріали, металеві конструкції, електричне обладнання та інші технічні вироби. Парк «Кіт» зосередиться на виробництві пластикових будівельних матеріалів, а також металевих дверей і вікон.

Раніше ми писали про те, що українські виробники забезпечують 70% контрактів на озброєння для ЗСУ.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article