Субота, 21 Вересня, 2024

Скільки дітей вдалося повернути в Україну з окупації

Must read

З тимчасово окупованих територій повернули ще чотирьох дітей. Про це повідомила пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Дітей вдалося повернути завдяки спільним зусиллям української влади та міжнародних організацій.

За даними відомства, діти перебувають у безпеці та вже проходять медичне обстеження і реабілітацію. Міністерка з питань реінтеграції Ірина Верещук наголосила на важливості продовження таких операцій і висловила подяку всім, хто брав участь у поверненні дітей.

«Кожна повернута дитина – це маленька перемога в нашій великій боротьбі за майбутнє України», – зазначила Верещук.

За словами глави адміністрації Херсонської області, наразі українські діти перебувають у безпеці на території, контрольованій Україною. З ними працюють медичні та психологічні фахівці. Прокудін також висловив подяку Save Ukraine за виконану роботу. Він зазначив, що з початку 2024 року вдалося повернути на територію, контрольовану Україною, 88 дітей із Херсонської області.

За словами глави адміністрації Херсонської області, наразі діти перебувають у безпеці на території, контрольованій Україною. З ними працюють медичні та психологічні фахівці. Прокудін також висловив подяку Save Ukraine за виконану роботу. Він зазначив, що з початку 2024 року вдалося повернути на територію, контрольовану Україною, 88 дітей із Херсонської області.

Раніше ми писали про те, що Президент України підписав закон, що дозволяє мобілізувати засуджених.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article